Projekta ziņas

18.05.2011 Biedrība "9.maijs.lv": sakarā ar Uzvaras dienu apsveikti jau 3 747 veterāni
Aizvadītajās brīvdienās – 14. un 15. maijā – norisinājās biedrības „9. maijs.lv” rīkotās akcijas „Palīdzi veterāniem!” dāvanu nogādāšanas ceturtais posms. Šogad biedrība „9.maijs.lv” ar Uzvaras dienu apsveikusi un nogādājusi dāvanas 3747 Lielā Tēvijas kara veterāniem, apmeklējot viņus 130 Latvijas pilsētās un ciematos. Biedrība „9.maijs.lv” pateicas visiem, kas piedalījās akcijā – visiem, kas ziedoja līdzekļus dāvanām, visiem brīvprātīgajiem, kuri palīdzēja dāvanu nogādāšanā.
05.05.2011 8. un 9.maijā pie Uzvaras pieminekļa notiks vērienīgi koncerti
Jau trešo gadu biedrība “9maijs.lv” rīko pasākumus, kas veltīti Nacisma sagrāves un Otrā pasaules kara upuru piemiņas dienai un Uzvaras svētkiem.
20.04.2011 9.maijā pie Uzvaras pieminekļa uzstāsies Ainārs Mielavs
Jau trešo gadu biedrība “9maijs.lv” rīko pasākumus, kas veltīti Nacisma sagrāves un Otrā pasaules kara upuru piemiņas dienai un Uzvaras svētkiem
20.04.2011 Dārgie projekta „9.maijs.lv” dalībnieki!
Vispirms gribu Jums pateikties par atsaucību un to, ka neesat vienaldzīgi pret mūsu veterāniem!
Pateicoties Jums, veterānu apsveikšanai Lielās Uzvaras svētkos mums jau izdevies savākt vairāk nekā 7000 latu.

Ziedotāju sarakstu (to, kuri atļāva mājaslapā publicēt savu vārdu) un pārskaitītās summas Jūs varat redzēt mūsu mājaslapas sadaļā Ziedojumi à Ziedotāju saraksts
Diemžēl, pārveidojot mājaslapu, radusies tehniska kļūda, un tādēļ daļa informācijas tika zaudēta. Pēc banku atskaitēm par pārskaitījumiem mums ir izdevies to atjaunot. Tomēr, ja pamanāt, ka Jūsu vārds kāda iemesla dēļ nav iekļauts sarakstā, lai gan, aizpildot formu, Jūs to atļāvāt publicēt, lūdzu, paziņojiet mums par to uz info@9may.lv

Organizācijas „9. maijs.lv” vārdā vēlreiz gribu Jums pateikties par palīdzību un atvainoties par sagādātajām neērtībām!


Ar cieņu,
Vadims Baraņņiks,
„9.maijs.lv” valdes priekšsēdētājs
06.04.2011 Cienījamie autovadītāji un autoīpašnieki!
Šogad palīdzība veterāniem tiks nogādāta vairākos posmos. Pirmais posms – 16. un 17. aprīlī (sestdiena un svētdiena), otrais – 23. un 24. aprīlī (sestdiena un svētdiena), trešais – 30. aprīlī un 1. maijā (arī sestdiena un svētdiena).
06.04.2011 30.aprīlī tiekamies talkā!
Sabiedriskā organizācija „9.maijs.lv” ievēro tradīciju – pirms Uzvaras dienas rīko talkas brāļu kapos un karavīru apbedījumu vietās. Šogad 30. aprīlī 12:00 plānots vienlaicīgi organizēt talkas trīs vietās!

Mēs aicinām visus, kam dārga Lielās uzvaras piemiņa, piedalīties talkā, jo īpaši - jauniešus, skolēnus un studentus. Biedrība „9.maijs.lv” no savas puses nodrošinās inventāru, kas nepieciešamas teritorijas sakārtošanai – lāpstas, grābekļus, slotas, cimdus utt.