„9.maijs.lv” izsaka pateicību policijai par priekšzīmīgu darbu sabiedriskās kārtības nodrošināšanā 8. un 9.maijā

Projekta ziņas | 2013

Uzvaras dienas svinības Rīgā norisinājās mierīgi, neskatoties uz to, ka 9.maijā, pēc organizatoru aprēķiniem, svētku pasākumus Uzvaras parkā apmeklēja vairāk nekā 160 000 cilvēku.

Sabiedriskās kārtības ievērošana, drošības garantēšana desmitiem tūkstošu cilvēku – tie ir galvenie nosacījumi tik masveidīgu un vērienīgu pasākumu rīkošanā. Uzvaras dienas svinības, kurās piedalījās desmitiem un desmitiem tūkstošu pilsētnieku, galvaspilsētā norisinājās bez incidentiem, un tajā, bez šaubām, milzīgs nopelns ir gan Valsts policijai, gan Rīgas pašvaldības policijai.

Biedrība „9.maijs.lv” izsaka pateicību policistiem un apsardzes uzņēmumiem Strong un Art Ekspo, kas nodrošināja drošību svētku pasākumu norises vietā, par profesionālismu un saskaņoto darbu!

Biedrība „9.maijs.lv” arī izsaka pateicību visiem dienestiem, bez kuriem nebūtu iespējama tika vērienīga un masveidīga pasākuma norise – medicīnas centra ARS mediķiem, kuri divas dienas dežūrēja pie pieminekļa, uzņēmumu „Rīgas meži” un „Ceļu pārvalde” darbiniekiem, kuri visīsākajos termiņos sakopa teritoriju pēc svinību beigām.

Tāpat mēs pateicamies visiem brīvprātīgajiem, kas piedalījās 8. un 9.maija pasākumu organizēšanā – visiem tiem, kuri sarīkoja Lielā Tēvijas kara veterāniem, visiem rīdziniekiem īstus svētkus!